Roztroušená skleroza

Dobrý den, mám primární progresi RS. Jaká léčba je možná kromě užívání Methotrexátu? Děkuji N.

Odpověď odborníka:

Milá N. o speciálních typech léčby rozhodují poradny. Zkuste se dostat do jedné z nich. Neurologická klinika v Olomouci poradnu pro R.S. má. Objednejte se do ní anebo poproste Vašeho lékaře, aby Vás tam poslal. Přeji Vám úspěšné léčení. s :-) a pozdravem Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Nedovolte aftům zahájit invazi
Články: Nedovolte aftům zahájit invazi
Možná je znáte. Malé...
O čem sní slepci...
Články: O čem sní slepci...
Přemýšleli jste někdy, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x