Roztroušená skleroza

Dobry den, Mam RS od roku 2003 Chtela jsem se zeptat. V roce 2009 jsem prodelala hlubokou zilni trombozu a id te doby hsem na warfarinu. Letos v dubnu jsem se bouchla do holene a udelala se mi modrina. Nevenovala jsem tomu pozornost protoze jsem naredena a delaji se casto. Jenomze tato se zhorsila a ja sla na punkci. Od te doby nemuzu chodit.je to ataka od RS? RTG KYCLI A PATERE NIC NEUKAZALO ANI ULTRAZVUK NA CEVNIM. Mam totiz stent v leve noze. Dekuji Vodickova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, touto formou ataku vyloučit nelze, je třeba aktuální neurologické vyšetření a bližší popis Vašich potíží, obraťte se na Vašeho neurologa.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: