Roztroušená skleróza

Dobrý den, chtěla bych vědět, jestli existuje i jiná možnost léčby RS,než medrol. RS se u mne projevila až před 5 lety/je mi 57/,i když dodatečně se vystopovaly příznaky /problémy s očima a rovnováha/ do r.1983.Ataky jsou stále častější a poslední rok se přidala i necitlivost nohou - prostě "neposlouchají", trvá to někdy půl hodiny,někdy celý den a dost mě to stresuje. Medrol užívám čtvrtý rok,ale potíže spíš houstnou,než ubývají. Děkuji za odpověď, přeji krásný den. Libuše

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možností je samozřejmě více, záleží ale na konktrétní zdravotním stavu pacienta. Doporučoval bych proto konzultaci přímo s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Péče o člena rodiny s roztroušenou sklerozou | Od: Gizela Fojtová | 25.9.2016 17:08
Dobrý den, dcera má
roztroušenou sklerozu 4 měsíce.
Projevilo se to brněním rukou.
Nyní se začíná projevovat v
nouhou.Chci se zeptat jaké je
možné řešení, pokud by nemohla
chodit a já chodím do práce. Je
možnost využít péče charity? Pro
dceru udělám vše, ale nechtěla
bych přijít o práci. Jak to řešíte
Vy? Děkuji
reagovat
re:Péče o člena rodiny s roztroušenou sklerozou | Od: uLékaře.cz | 26.9.2016 10:20
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: