Roztroušená skleróza

Dobrý den, před 14 dny mi doktoři diagnostikovali RS, v té době jsem ještě docházela k léčiteli, který mi řekl, že mám kandidózu. Dočetla jsem se, že přemnožením kandidózi může vzniknout RS. Chtěla jsem se zeptat, pokud by se vyléčila kandidóza, zda by to mělo nějaký závratný vliv na RS. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kandidoza RS nezpůsobuje, snad chronický zánět může pomoci manifestaci choroby, ale nezpůsobí ji. Nicméně pokud bude potvrzena kultivačně, jistě bude dobré ji přeléčit. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: