Roztroušená skleroza a nitroděložní tělísko

Mám asi půl roku diagnostikovanou roztroušenou sklerozu, beru lék Gilenya a chtěla jsem se zeptat, zda si mohu nechat zavést nitroděložní tělísko Jaydess? Jestli to nemůže nějak olivňovat průběh nemoci nebo mít nějakou kontraindikaci s mojí nasazenou léčbou? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím, že nemusíte mít obavy.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: