Roztroušená skleróza, celkové vyčerpání

Mám RS bez medikace, nyní jsem v PN pro bolest dolních končetin a celkové vyčerpání.Před měsícem jsem prodělala spálovou angínu.Bolest nohou se nyní ještě zhoršila.Může mít vliv prodělaná infekce na zhoršení mého stavu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Spálová angína, resp. jakákoli infekce, může zhoršit průběh RS nebo mít za následek únavu/vyčerpání a bolesti.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: