Rs

Dobrý den, je mi 22 let a mám problémy s pamětí. Jedná se o problém, který tvrá delší dobu. Když se něco naučím, tak to je během týdne pryč a také se během učení těžkou soustředím. Těžko vzpomínám co jsem včera s někým hovořil... K tomu se mi často stává, že mi v nějakém místě (nejčastěji oční víčko, přední stehno nebo paže) začne "pulzovat" sval, jakoby takove tiky. Co se týče řeči, tak se občas zakoktám nebo nemůžu vyslovit nějaké "složitější" slovo. Chtěl bych se tedy zeptat, zda-li jsou mé obavy z RS správné, jelikož jsem ve věku, kdy se tato nemoc nejčastěji objevuje a příznaky docela sedí. Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, teoreticky by se RS mohla i takto projevovat. Ale také může jít o prostou neurosu či jiné psychiatrické diagnosy, takže by bylo vhodné vyšetření neurologem i psychiatrem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: