Rs léčba medrolem a dotaz na geriavit, příšerně ledová chodidla a bolestivé jakoby angínové výsevy v ústech

Hezký den, paní doktorko, přeléčuji se po atace léky Medrol aj. Má nějaký význam a má účinek přípravek Geriavit pro celkovou regeneraci? Není to jen vyhození peněz?a mohu se zeptat na bolestivé rýhy v jazyku a v ústech při užívání Medrolu, jsou světle potažené. Dále mám neustále úplně ledové a ne moc citlivé nohy, chodidla. Děkuji za Váš názor, s pozdravem Marie

Odpověď odborníka:

Dobrý den,léčba Medrolem může podporovat mykotické infekce,to mǔže být Váš případ,ukažte to na zubním nebo ORL.Já Geriavit nedoporučuji,prokázaným efekt na povzbuzení funkce mozku byl prokázán pouze u Tebocanu 120 mg.pokud můžete do sebe " investovat" pak doporučuji si jej zakoupit Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: