Rtg

Dobrý den, dneska jsem byla v nemocnici kvůli pálení při močení které trvalo delší dobu. Našli mi zánět dostala jsem biseptol. Dělali mi rtg břicha kvůli kamenům, které se nepotvrdilo. Nemůže me to nějak ohrozit di budoucna kvůli chtene gravidite? Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy vyšetření je zcela bezpečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: