Rtg patere

Dobrý den chtěla sem se zeptat byvá mi často špatně tak, že se mi špatně dýchá a buší mi srdce poslali mě na vyšetření na internu tam mi paní doktorka predepsala egilok succ a protze sem mela zvyseny bilirubin delali mi podrobnejsi vysetreni tak mi zjistili že sem prodelala mononukleozu tak ted beru flavobion na játra mam pul rocni dcerku takze me hodne boli zada tak me pani doktorka odeslala na rtg patere vysledek je takový: Mírná kyfotizace lordosy, meziobratlové prostory nesníženy,výše a struktura těl zachována. Ted budu chodit na rehabilitace myslite ze potize odezní?

Odpověď odborníka:

Dobrý den- moc děkuji za důvěru..Rehabilitační péče má určitě značný význam- jste mladá inteligentní žena, jde hlavně o edukaci- fysioterapeut Vám vysvětlí, jaké cviky jsou pro Vás vhodné, upraví vadné souhyby,"náhradní" pohybové vzorce. Je dobré ve cvičení systematicky pokračovat i v období, kdy Vám bude "dobře", soustavné cvičení vede ke zpevnění svalového obalu, tzv. korzetu, což má preventivní význam. Mějte se pěkně.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: