Rtg pravého kyčle

Dobrý den , je mě 52 let a v dětsví jsem prodělal Parthes nemoc. V současné době mám bolesti kyčle s nočním buděním a bolestí až do půlky stehna. Lékař mi napsal léky na bolest a řekl , že je vše v pořádku. Je to podle rtg opravdu v pořádku? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Samotné klinické vyšetření může někdy být zcela jednozačné, ale spíše bych se klonil k tomu, že je potřeba provést jednoduchý rtg snímek kýčlí a posoudit stav na snímkiu. Podle toho léčba. Patrně zde budou známky více nebo méně rozvinuté artrozy.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: