Rtg v 16t těhotenství

Dobrý den, v 16tt jsem musela jít na rtg kotníku (2 snímky), sice mi dali ochrannou zástěru, ale tak mám docela strach, jestli to nemohlo miminku ublížit. Proto se chci zeptat, jestli to mohlo mimču ublížit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

RTG kotníku a tím,že jste byla odcloněna nemohl plodu ublížit,nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: