Ruka

Dodrý den chtěla bych se zeptat pčed 16 dny mi začala bolet ruka na přední straně asi 6 cm nad zápěstím s otokem .Bolest ustoupila a otok ještě zůstal ....v ruce vrže a cítim mírný tlak.Ruku stahuji elastickým obinadlem a používam mast Voltaren . Chci se zeptat zda otok pomalu ustoupí, nebo si ruku mam jít zkontrolovat k lékaři.

Odpověď odborníka:

Lékařské vyšetřenhí je na místě. Velmi pravděpodobně se jedná o zánět šlachové pochvy. Končetina by měla být vyšetřena, vhodná je asi 2 týdnní znehybňující sádra s následnou rehabilitací. Domácí léčení není vhodné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: