Růst hcg

Dobrý den, dne 3/5/2012 mi bylo v nativním IVF cyklu zavedeno jedno embryo. Dne 21/5/2012 hodnota HCG 4.137,4 a dne 29/5/2012 hodnota HCG 15.000. Není růst HCG pomalý? děkuji za odpověď. IK

Odpověď odborníka:

Dobrý den, růst zhruba odpovídá. Záleží na UZ nálezu a srdeční akci plodu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Obavy z umělého oplodnění jsou přirozené, zkuste je ale překonat
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: