Růst nového nehtu

Dobrý den, v listopadu loňského roku jsem měla úraz, při kterém to odnesl můj palec u nohy, především nehet. Vyšetření na chirurgii proběhlo, nehet prý časem sám upadne. Nehet po novém roce opravdu slezl a nyní mi roste nový nehet. Poslední dobou však pociťují mírnou bolest nebo citlivost (treba v nektere obuvi nebo pri lehkem zatlaceni na nehet) na palci v okolí nehtu, a proto se začínám obávat,že nehet bude zarůstat. Nyní si však nejsem jista, zda v takovém případě je lepší navštívit znovu chirurgii nebo pedikera? Mockrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, těžko to mohu posoudit, když to nevidím. Obecně platí, že nový nehet na noze roste někdy až rok. Pokud to bolí a případně v okolí nehtu červená, asi by bylo dobré zajít k chirurgovi.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x