Růst osmiček

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 25.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, může křivě rostoucí osmička a další těžko přořezávající působit obtíže tohoto typu ? ( zvětšené uzliny na jedné straně,tlak v uchu, bolest krku) Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, obtížné prořezávání zubů může vést i ke zvětšení uzlin a dalším obtížím, Ale pro jistotu bych doporučovala ORL vyšetření k vyloučení jiné příčiny.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: