Růst penisu

Dobrý den, je mi 17 let ale můj penis má něco málo přes 12cm a trochu mě to štve od malička mám Hypospádii a když jsem byl malý prodělal jsem jen 1 operaci a zhruba před 1 týdnem jsem podstoupil operaci druhou plus k tomu všemu mi odebrali i předkožku protože od 13 let zhruba jsem nemohl přetáhnout předkožku přes žalud a chtěl jsem se zeptat jestli Penis ještě poroste a jestli není možné že i ta předkožka tehdy neumožňovala růst děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předkožka růstu nebránila. Penis ještě může vyrůst, ale žádné zázraky to už nebudou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: