Růst stálého zubu v patře za mléčným

Dobrý den, chci se zeptat mám mléčný zub a za ním mi v patře roste dospělý, kdy mám jít na vytrhnutí a budu mít místo mléčného implantát?? Děkuji za brzkou odpověď Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte svého stomatologa, všechno se dá řešit, ale určitě ne implantáty v této situaci - stomatolog vás pošle pravděpodobně k specialistovi na ortodoncii /který navrhne, jak zuby narovnat/. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: