Růst štítné žlázy

Dobrý den, mám difůzní netoxickou strumu. Beru jodthyrox, půl denně. Zkoušeli mi jej vysadit a žláza začla prý růst. Tak mi opětovně léky naordinovali. Vůbec nevím, jestli se mám obávat růstu i s léky, zda mám normální hodnoty, nebo ne a co to znamená. Je to pořád dokola, vysadit léky a znovu je dát. Teď mám vysadit jen víkendy. Mám Lab.hodnoty: TSH:0,01 mIU/l, fT4: 25,4 pmol/l Je normální, aby mi lékař ani neudělal kontrolní sono a jen mi prohmatal krk? Děkuji za odpoědi. Spozdravem Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste takto znepokojena, můžete se objednat k jinému endokrinologovi na konzultaci, abyste věděla, zda se přístupy budou shodovat a můžete mu také položit všechny otázky, které vám vrtají v hlavě. Na západě je to běžné - taková konzultace, jde o tzv. second opinion, druhý názor. Já na dálku bez možnosti vyšetření bohužel stav neposoudím, chtělo by to podrobnou prohlídku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: