Růst vousů.

  • Dotaz od: René Fischer
  • Publikováno: 24.9.2008
  • uLékaře.cz

Rozhodl jsem se poprvé nechat narůst plnovous. Po čtrnácti dnech, kdy se neholím, se však délka vousů i kníru zastavila asi na 4 mm a již asi týden se mi zdá, že vousy dále nerostou. Jinak mám strniště dost husté, ale je možné, že více nevyroste? Existuje nějaký prostředek na podporu růstu vousů? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, růst vousů a vlasů souvisí přímo s hormonální situací v organismu -touto situací se zabývá endokrinolog. Je možné, že i geneticky někomu není "přáno"mít plnovous. Pokud ale nemáte nějaké jiné problémy (např v sexuální oblasti nebo nějaké chronické zdravotní obtíže a nemoci, vlasy máte bez problémů), poraďte se v lékárně o lokálních prostředcích na podporu růstu vlasů, které by se mohly dát aplikovat i na vousy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-66 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: