Růst zoubků u dětí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby miminku nejprve vyrostly stoličky. Máme 4 měsíční dvojčata a nahoře vzadu se jednomu z nich objevily takové bílé tvrdé "kopečky", které vypadají jako rostoucí zub. Všude se ale píše, že nejprve rostou zuby přední. Doktorka po telefonu mi řekla, že to možné není, že to budou afty nebo tak něco, ale to se mi nezdá. Děkuji za odpověď. Lída

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to velmi nepravděpodobné, při pochybnostech však lékařku navštivte, aby se do úst dítěte mohl podívat.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero zásad v prevenci zimních zranění
Články: Desatero zásad v prevenci zimních zranění
Patříte mezi milovníky...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x