Různé názory na téma vliv antikoncepce na plod

Dobrý den S přítelem jsme se rozhodli zaloit rodinu a tak jsem vysadila antikoncepci a začala na internetu vyhledávat různé informace. K mé smůle jsem ale našla jeden velmi zarážející článek : http://www.futurebaby.estranky.cz/stranka/kdy-vysadit-antikoncepci o tom, jak je užívání HAK nebezpečné pro plod, jak je v těle nedostatek vitamínů , jak žádný lékař neupozorňuje na rizika HAK apod. Nějak se i to nezdá a nechce se mi tomu věřit a tak bych Vás chtěla požádat, jestli byste se ke zmíněnému článku mohl vyjádřit. Mockrát děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Dagmar! Nevím, proč jste tento článek našla ke své smůle? Internet je plný různých informací. některé jsou ověřené, jiné ne, mnohé jdou proti sobě, mnohé jsou pravdivé jen částečně. Není umění něco najít, ale ohodnotit to. Máte chuť pustit se do studia? Tak hledejte a postupujte k primárním pramenům. Nechcete studovat? Zkuste věc probrat s gynekologem anebo to hoďte za hlavu a prostě otěhotněte. Rámec mé odpovědi mi neumožňuje pouštět se zde do zásadnějších rozborů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: