Růžové skvrnky na prsou vs. rakovina prsu ii

Dobrý den paní doktorko, moc děkuji za vaši rychlou odpověď. Píši ještě jednou k mému problému růžové skvrnky na prsou..... jelikož nedorazila foto, pokusím se poslat znovu .... abych se mohla uklidnit - v tomto směru-ohledně mých obav z rakoviny. Objednací doba u nás na kožním oddělení je dost dlouhá + navíc jsou teď dovolené..... Myslíte,že může jít o tu pityriasu, když jsou to jen 2 skvrnky? A mohla bych zkusit něčím skvrnky mazat, aby zmizely? Předem velmi děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Můžete zkusit z volně prodejných krémů např. Micetal ev. Bepanthen. PŘÍp. můžete 12.8. navštívit naši ordinaci ( bohužel do té doby máme také dovolenou).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: