Růžovka

Dobrý den. Mému synovi bude 17 let a má růžovku. Lékařka mu předepsala krém ROSALOX. V indikacích na příbalovém letáku je uvedeno, že jej používají dospělí. Obávám se, že přípravek není vhodný pro mladistvé. Jaký je prosím Váš názor? Mohl by mít přípravek nějaké vážnější vedlejší účinky? Děkuji za odpověď. Ema

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Za předepsanou léčbu zodpovídá indikující lékař- paní doktorka by Vám jistě ráda zodpověděla dotaz týkajicí se bezpečnosti aplikace u adolescenta- a je k tomu nejlépe kompetentní, protože Vašeho syna zná. Krém obsahuje protizánětlivě působící látku, může být samozřejmě různě individuálně snášen.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: