Růžový výtok a antibiotika

Ve středu jsem byla u doktora skrz nachlazení a bolest v krku. Napsal mi antibiotika ospen 1500 (k nim mám probiotika biopron premium 9) xyzal 5mg. Jinak beru antikoncepci Lindynette. Mám v platíčku vybraný týden. Den poté co jsem začala brát ty antibiotika se mi objevil růžový výtok. Je jako klasický asi tak s dvěmi či třemi kapkami krve. Nic mě v té oblasti nebolí. Může to být těmi prášky nebo co se to se mnou děje? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je to v souvislosti s antibiotiky. Ospen snižuje účinnost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x