Rychlé bušení srdce

Dobrý den!je to 4 měsíce co se mi začalo oběvovat bušení srdce,i když jsem v klidu ale neni to neustále,trpím i na velmi nizký tlak byla jsem stím u doktora bylo mi děláno 3x EKG a podle EKG je vše vpořátku zádné srdeční změny ale mám strach že je to něco vážného?ted jsem ve 2 měsíci těhotenství a mám strach že mi může to bušení srdce způsobyt problémy u porodu?moje otázka je jestli je to bušení srdce normální?a nebo co by to mohlo byt?A jestli to zvládnu u porodu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčin bušení srdce je více - kromě srdečního onemocnění se může jednat o zvýšenou funkci štítné žlázy, anémii (chudokrevnost), úzkost, ale také o spojitost s kouřením cigaret či pitím nápojů s obsahem kofeinu. Pokud není na organickém podkladě, neměla by Vám palpitace jako taková činit u porodu problémy.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bušení srdce | Od: Eva | 16.12.2008 13:33
Také jsem zjistila, že když jsem v klidu, buší srdce jako po velké námaze. Štítnou žlázu mám vyoperovanou, nekouřím, piji 1bezkofeinové kafe denně, chudokrevná také nejsem.Mám zajít k lékařce? Je mi 40.
reagovat
re:bušení srdce | Od: Anet Krasna | 8.10.2015 13:32
dobry den.
taky jsem mela problemy se srdcem a ma holcicka se
narodila s polovicnim srdcem. Sama nedycha a uz 3 se ji
zastavilo srdce.UZ vic nez tydemn ceka na transpalantaci
srdce.
ja mam taky problemy. Buseni srdce jsem mela taky a
vznikly z toho fibrilace komor. ted mam kardiostimulator a
uspesne jsem porodila Bez komplikaci.

reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: