Rychlost působení antikoncepce

Dobrý den, již dlouho užívám antikoncepci Marvelon(3x21) a právě mi skončila 7 denní pauza, tak jsem 8.den vzala 1.pilulku z nového balení, ale pár minut na to jsem měla sex..chtěla jsem se zeptat, jaká je možnost otěhotnění hned po užití 1.pilulky, nebo zda pilulka zabírá hned a nemám se čeho bát. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to v pořádku, nemáte se čeho obávat , jste chráněna. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: