Rychlý tep, tresavka

Dobry den. Měla bych dozat. Jsem objednana na kardiologii ale az za tyden. Moje otazka zní zda se nemam preobjednat na driv nebo jet tam hned. V noci jsem se probudila a rychle mi busilo srdce hodně. Mela jsem tresavku jakoby zimnici ale nebyla mi zima. Vzala jsem si od doktorky bisoprolol a po hodince se to trošku uklidnilo.Mám arytmii a možnost tachykardie a podle dokumentace lehka stenoza aorty.

Odpověď odborníka:

nejlepší by bylo v době obtíží zavolat RZS ,která by Vás odvezla na ekg aby se viděl typ arytmie, může být nezávažná ale může být i závažná,dále je dobré vyšetřit ekg Holter.Bisoprolol který jste si vzala je dobrý ale záleží na dávce,možná byla pro Vás nízká

MUDr. Petra Koudelková
MUDr. Petra Koudelková

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Nemocnice Pelhřimov, oddělení vnitřního lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: