Rychlý úbytek váhy.

Dobrý den. Mam posledni mesic problemy se zdravým, začlo to gastroskopii kde byl prokazan helikobakter pylorii ktery jsem měla uz dlouho ale odhodlala jsem se jit na vyšetření až teď. Po nasazení trojkombinace začly horečky 38,5,silný ,dávivý kašel, kompletni slabost. Bohužel jsem nemohla brat nic jineho. Po dobrani trojkombinace mi doktorka musela udělat rtg plic a vzit krev nebot jsem za ty uplynule 2tydny zhubla 5kg i kdyz se muj jidelniček nezmněnil. Rtg bylo vpořádku ale v krvi byl zánět tudíš další atb. Byla jsem i na kontrole na alergologii kvůli astmatu a to se rapidne zhoršilo. Také jsem byla na orl a tam mi lekar zjistil že mám už 5let chronický zánět krčních mandlí,neboť si musím stále z mandlí vymačkávat hnisavé kuličky. No uběhlo už 4týdny a já už mám dole 10kg, nemůžu ani za boha cítit vařené maso a zvyšuje se nechutenství. Otázka zní jak je možné zhubnout tak moc. Před gastroskoopii mi bylo dobře jen mě na lačno bolel žaludek a teď vypadám jako by mě něco ze vnitř užíralo, v práci se mě lekají. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při výrazném nechutenství můžete jistě zhubnout 10 i více kg, Tento komplikovaný stav nutno řešit s Vaším gastroenterologem.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x