Rýma

Mám dotaz.Mám už skoro 2 měsíce rýmu pořád musím smrkat.Jsou to uplné záchvaty a pak zase nic a tak pořád dokola.Původní asi chřipka je už pryč..ale pořád mám podle mě zvětšené oční spojivky a často červené žilky? Provazené bolesti zadní časti uzlina a na spáncích... Normálně to vždy odeznělo,ale ted ne. Před nemocí jsem měl asi 2 týdny červené oči. Pracuji v zahraničí a planuji navštívit lekaře.Je to velmi nepříjemné a v noci se mi špatně spí. Děkuji za radu?

Odpověď odborníka:

Může se jednat o alergickou rýmu. Zkuste nyní užívat antihistaminika ( např. zyrtec). Pokud obtíže neustoupí, měl byste zajít na ORL vyšetření. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Články: Kdy začít s léčbou růstovým hormonem
Když dnes na ulici vidíme...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouření a rakovina plic? Jasně, ale trpí i močový měchýř
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Články: Rakovina žaludku – i zde je cílená léčba užitečná
Přestože se výskyt rakoviny...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: