Ryma

Dobry den pane doktore, uz jako mala jsem byla na punkcich nosnich dutin, vlastne cely zivot mam rymu, ale v posledni dobe me bolela hlava, nemohla jsem nic vysmrkat, dostala jsem antibiotika, trosku mi to pomohlo, ale zase citim ze mam ucpanou rymu, kdyz pohnu hlavou tak citim jak kdybych mela cele dutiny ucpany rymou, trochu smrkam, ale i krev, a pri smrkani mi praska v usich, myslite ze punkce budou nevyhnutelne?bojim se aby to nebylo nic vazneho. dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejdříve je vhodné provedení rtg dutin, pak teprve je možno se rozhodnout pro další terapii.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: