Rýma

Dobrý den, je vhodné chodit s dvouletým dítětem do společnosti více dětí, když má rýmu?? Stějně tak jít mezi děti, když někdo z nich má rýmu a mé je zdravé? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste posílit imunitu dítěte pestrou stravou s vyšším podílem vitamínů v ovoci a zelenině, snížit podíl bílého cukru a event. přidat i některý komplexní vitamínový preparát. Rýma je virového původu, u dětí v kolektivech je velmi častá, ale zároven může být známkou oslabené imunity, kterou se můžete pokusit výše uvedenými způsoby zvýšit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: