Rýma a kašel

Dobrý den,náhodou jsem našla tyto stránky a moc mě potěšilo,že vůbec něco takového existuje.I já bych měla velkou prosbu,jelikož mě trápí můj problém už víc jak 1,5roku.Začlo to na jaře r2009,neustálá rýma s týdenním malinkym zlepšením a znova atak rými.Běhala jsem od ORL k alergologovi,kde mi neustále každý měsíc dávali antibiotika,ale stav se spíše zhoršoval.Poté(r.2010,leden) jsem zkusila jiného lékaře,který mi po testech zjistil Respirační chlamydii ..a další antibiotika.Jsem už tak moc unavená,,usínám při jídle,při jízdě autem v práci.Přidal se mi i kašel,rýma která ze mne teče jak z kohoutku a já už nevím kam jít kdo by mi pomohl,když do ted' se to nestalo.Chtěla bych už konečně vědět co mi je ..Prosím porad'te mi,děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve svém výčtu lékařů neuvádíte imunologa, potřebovala byste podrobná vyšetření na buněčnou imunitu a další testy na imunitu jako celek. Pokud by byly tyto v normě, obrátila bych se ve vašem případě na dobrého homeopata, tyto chronické obtíže, nezvladatelní jinak, jsou dobré pro homeopatický /celostní/ přístup. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x