Rýma a nachlazení v těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat ohledně rýmy a nachlazení v těhotenství. Jsem v 15.tt a začala mě trápit rýma bez kašle a teploty. V lékárně mi na to doporučili kapky Pinosol a Vincentku. Nemůže rýma nějak negativně ovlivnit miminko? Děkuji a přeji Vám příjemný den. Andrea

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy plod nebude nijak ovlivněn.. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: