Rýma a zuby

Dobrý den,mám asitak týden hustou zelenou rýmu a kašel,včera jsem s tím už byla u doktora a ten mi tvrdil,že mám alergii a dal mi na to léky Clarinase,s tím,že by to mělo přejít.Dnes jsem si vzala první prášek a rýma se změnila na žlutou hnisavou a teče mi pouze z lévé dírky,zároveň,když předkloním hlavu,tak mě píchne na levé straně v horní stoličce a v hlavě.Má to nějakou spojitost? Z pravé dírky mi rýma téměř neteče.Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše potíže mohou ukazovat na komplikaci rýmy, druhotný bakteriální zánět čelistní dutiny. Je vhodné zajít na kontrolu k lékaři, který Vás vyšetřil.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Spála
Články: Spála
Spála je infekční...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: