Rýma po 4 týdnech od rizikového chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. 1.4. jsem měla nechráněný sex a 3.5 se mi objevila silná rýma. Bojím se, že mám první fázi (chřipka) viru AIDS. Neměla jsem nějaké pocity únavy..běžně jsem chodila ven a pohybovala se...žádná horečka... jen ta rýma! Mým druhým dotazem je, jestli když beru antikoncepci a půjdu si pro nový recept, tak zda když se bere běžne krev kvůli jaterním testům, tak jestli se dají zjistit i pohlavní nemoci (AIDS)? děkuji

Odpověď odborníka:

Z jaterních testů se AIDS nezjistí, velmi pravděpodobně máte normální rýmu což je v této době běžné, zajděte si do lékárny a kupte si po poradě s lékárníkem lék proti rýmě a velmi pravděpodobně budete bez obtíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: