Rýma po rizikovém chování

dobrý den, prosím vás chtěla bych se zeptat. 1.4. jsem měla nechráněný sex s klukem a bojím se, že jsem nakažena... 3.5. se mi objevila silná rýma ale jinak nic. nemůže to být příčina té první fáze (chřipka)? děkuji

Odpověď odborníka:

Chřipkovými příznaky se rozumí nejen rýma, ale spíše bolesti svalů, únava, slabost. Pokud chcete mít jistotu, nechte se vyšetřit cíleně na přítomnost nákazy za dva měsíce.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: