S 5240 fractura diaf radií et styoideí ulnae i.dx disloc galeazzi

Vážený pane doktore, děkuji Vám za odpověď ohledně syna, který si chce po 3 letech nechat vyndat operativně dlahu a 3+3 LCP-DCP šrouby.Odpověděl jste mi, že už po 3 letech operaci neprovádět.Jaká zdravotní rizika hrozí, přestože by se operace uskutečnila?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,. Krom obvyklého rizika tedy infekce a špatného hojení rány, existuje i riziko zalomení šroubu s nemožností následného vynětí dlahy a její nutnosti ponechání na místě.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: