Sab simplex

Dobrý den, mám 4 měsíčního syna, který je již od narození na umělé výživě. Od šesti týdnů pije antirefluxní mléko (Nutrilon AR), protože klasické mléko neustále blinkal. Toto mléko je však poměrně husté a vytváří hustou pěnu, která pak malému dělá v bříšku problémy. Pokud dám do každé lahvičky Sab Simplex, tak je takřka bez problémů. Nyní už dávám pouze 7 kapiček (začínali jsme na 15 kapkách). Kapky používáme už skoro 3 měsíce. Nemůže takto dlouhodobé užívání nějak malému ublížit? Už jsme je zkoušeli několikrát vysadit, ale malý se pak neuvěřitelně kroutí, vůbec nespí a jen pláče a pláče.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte se, SAB simplex lze bez obav užívat dlouhodobě, neškodí.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: