Sádra a antikoncepce - můžu dostat trombózu

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Mám ruku v sádře a někde jsem četla že může při užívání antikoncepce se sádrou vzniknout trombóza. Používám antikoncepci Sunya. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Tromboza vznikne při zpomalení krevního oběhu, předpokládám, že máte dobře udělanou sádru, která vám nestlačuje žíly. příjemné vánoce

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: