Salazopyrin a antikoncepce?

Dobrý den, Salazopyrin beru již od svého dětsví a vím že s některými prášky by se kombinovat neměl, takže se chci zeptat jestli se může normálně kombinovat s hormonální antikoncepcí, nebo by vznikl nějaký problém. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání Salazopyrinu nedojde k ovlivnění účinku hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
Články: Nachlazení, viróza, nebo chřipka?
V zimě se potýkáme s...
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Klíšťová encefalitida může ohrozit také vaše čtyřnohé miláčky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: