Salmonela

Dobrý den, naše 17 měsíční dcera prodělala na konci září salmonelozu, po dvou měsících má konečně negativní výtěr stolice. Slyšela jsem, že musí být tři negativní vysledky za sebou. Je to pravda??? Je nutné provádět ještě další dva výtěry???? Děkuji za odpověď Kateřina

Odpověď odborníka:

Skutečně by bylo dobré, kdyby byla infekce vyloučena opakovaně. Salmonela se nemusí vylučovat stolicí stále, ale jen někdy , takže vyšetření může být někdy falešně negativní.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: