Salmonela

DObry den, dcera ma podezreni na salmonelozu. Jsem v 27.tt. Chtela jsem se zeptat, zda v pripade, kdybych to take chytla,hrozi miminku nejake riziko? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud budete dodržovat hygienické zásady neměla by jste se nakazit,ale i kdyby se tak stalo, plod není ohrožen,protože bakterie neprojdou přes placentu k plodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: