Salmonelóza

Dobrý den, na začátku července jem měla potvrzenou salmonelu. Asi koncem července jsem byla na výtěru a salmonela se opět potvrdila. Mám dotaz je možné ,aby se příznaky opět vrátili?Mám trochu křeče v břiše a mám vodnatý průjem a je mi nějak divně. Horečka 37 . Prosím poradte , jak postupovat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jarko! Ano, je možné, že se salmonela vrátí. Je známo nosičství salmonely. Je také možné se opakovaně nakazit. Myslím si, že byste se měla nechat vyšetřit u lékaře a absolvovat léčebnou kůru. Doporučuji probiotika.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: