Salmoneloza

Dobrý den, byla mě zjištěna salmoneloza-3 dny zvýšená teplota, průjem, a nasazena antibiotika. Slyšela jsem, že na to antibiotika nejsou příliš vhodná a dokonce nemoc prodlužují. Jaký je Váš názor?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika samozřejmě vhodná jsou, jen je třeba vybrat ta správná. Antibiotika totiž kromě původců salmonelózy zničí i přirozenou střevní flóru, což se pak projeví průjmy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: