Salmoneloza

Dobrý den,9.12. mi povrdili salmonelozu,po dietě a Ercefurylu potíže ustopupily a žádný průjem ani bolesti v břiše nemám.2.1. jsem byla na kontrolním výtěru a salmoneloza byla negativní.Po druhém stěru 5.1.salmoneloza opět poztivní.Může to být následek toho,že jsem dobrala laktobacily a další jsem nenasadila?Jak dlouho se salmoneloza může vracet?Je nutné odstranění žlučníku?Nemám žádné potíže,nasadila jsem opět laktobacily a doufám ve vyléčení.Je možno přidat ještě například jablečný ocet při léčbě laktobacily?Moc Vám děkuji za Vaši radu.S pozdravem Marta

Odpověď odborníka:

Vážená paní Marto, salmonelózu nelze vyléčit užíváním laktobacilů. Doporučuji Vám konzultovat infektologickou ambulanci a domluvit se na dalším postupu, nejspíše léčbě antibiotiky. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: