Samoopalovaci krem v tehotenstvi

Dobry den, mohu pouzivat v tehotenstvi samoopalovaci kremy? Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Vitaminy skupiny A nebo jejich provitaminy, mohu ve vysokých dávkách skutečně velmi vážně poškodit plod - vrozené vady končetin a očí. Byť je vstřebatelnost jen mizivá, pro přítomnost těchto látek v samoopalovacích krémech se tyto nedoporučují Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: