Samovolný otrat

dobrý den,beru antikoncepční náplasti Evra a poslední měsíc jsem vynechala týdenní pauzu,z důvodu posunutí menstruace,ve druhém týdnu lepení jsem dostala bolesti v podbřišku a po asi dvou dnech ze me zacalo vytékat něco jako menstruační krev,ale hlavně velké kusy sliznice jako poslední šel takový světlejší zámotek velký asi 2 cm.Je možné že šlo o samovolný potrat? Děkuji Lucie 15

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné to je, lze to zjistit pouze z histologie, ale prtavděpodobně se jedná o odloučenou děložní sliznici.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Nástup do školky: 6 tipů, jak předcházet nemocem
Puberta, období převratných změn
Články: Puberta, období převratných změn
I když děti v tomto věku...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: