Samovolný potrat

Dobrý den, asi před týdnem jsem na sobě pociťovala spánkovou únavu v odpoledních hodinách, kdy jsem si sama říkala, že to není normální. Při tomto jsem začala i mírně špinit, jako kdyby měla přijít menstruace, tj. bolesti v podbříšku. Vzhledem k tomu, že již mám dvě děti a vždy jsem poznala, že jsem těhotná, tak jsem si v tuhle chvíli nebyla dost jistá, jestli jsem nebo nejsem znovu těhotná. Proto jsem si udělala gravitest, kdy mi ihned vyskočily dvě silné čárky. Následně se mi však rozjela menstruace, kdy byla dost silná a kdy mi při tomto poměrně zmizela únava, jsem si teď cca po 5 dnech, kdy je menstruace na ústupu udělala druhý test, kdy tento mi však ukázal zadní čárku dost jasně a tu přední strašně moc slabou, až možná neviditelnou. Je možné, že tímto mohlo dojít k samovolnému potratu? Děkuji Iveta

Odpověď odborníka:

dobrý den , ano je to možné

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Články: Na průjmy a nevolnost platí i homeopatika
Zkažený žaludek, nevolnost...
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: