Samovolný potrat

Dobrý den. Chtěla bych se zeptal, zdali by mohlo jít o samovolný potrat. Beru antikoncepci formou týdenních náplastí. V cyklu 4 týdny a týden menstruace. Poslední tři dny jsem špinila jen při sexu. A potom zace nic. Dnes jsme s přítelem souložili a já po sexu odešla do sprchy. Krvácela jsem a vypadl ze mě kus něčeho co vypadalo jako tkáň. Průhledná, pružná. Na konci byl krvavý uzlík. je možné že šlo o samovolný potrat i při antikoncepci? Jsem zmatená. Mám to vyfocené. Mohla bych případně poslat foto? Musela bych se obědnat na gynekologii a tak dlouho čekat nechci. Předem Děkuji.

Odpověď odborníka:

Z fotografie diagnozu stanovit nelze bylo by potřeba histologické vyšetření, udělejte si gravitest a gynekologické vyšetření včetně ultrazvuku by bylo více než vhodné. Příjem,ný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: